BG
BG EN
# Меню
  • Марка: Magniflex
  • Кат. номер: N/A

Средномек матрак с Dual Core технология, съчетаваща две ядра в един общ калъф за индивидуален комфорт на всеки партньор.

 

Качество от Италия!

 

Безплатна доставка до адрес!

2 489,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Diamante Dual
Характеристики
Описание
Характеристики
Височина: 30 см
Единични стандартни размери:: 82/190 см, 164/190см, 90/200см, 120/200см
Двойни стандартни размери: 140/200см, 160/200см, 164/200см, 180/200см, 200/200см
Описание

  • Модерен, мек матрак с трипластовото ядро от мемори, високоеластична пяна и пяна Mallow с екстракт от билката малва. Dual Core® технологията в матрак Diamante Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - мек и средномек. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - средномек-средномек, мек-средномек или мек-мек. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака. Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.
  • Текстилът с технология Outlast® регулира температурата на тялото по време на сън, благодарение на милиони восъчни микробалончета. При контакт с него те отнемат или отдават топлина, за да поддържат температурата му равномерна. Това предотвратява изпотяването и контролира температурните разлики.
  • Memory Foam HD® пяната в текстила и в ядрото на матрака реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката.
  • Mallow Foam - пяна с екстракт от малва с противовъзпалителни и успокояващи свойства, благоприятни за нервната система.

Подобни продукти