BG
BG EN
# Меню
  • Марка: Magniflex
  • Кат. номер: N/A

Мек матрак с иновативен, охлаждащ текстил.

 

Качество от Италия!

 

Безплатна доставка до адрес!

 

1 569,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Magnicool Gel
Характеристики
Описание
Характеристики
Височина: 30 см
Единични стандартни размери:: 82/190 см, 164/190см, 90/200см, 120/200см
Двойни стандартни размери: 140/200см, 160/200см, 164/200см, 180/200см, 200/200см
Описание

  • MagniCool e мек матрак, съчетаващ гел пяна и мемори пяна, заедно с иновативен охлаждащ текстил Magnicool. Текстилът е със специален силикатен материал, който улавя топлината и доставя нежно, хладно усещане. Регулира температурата, като по този начин позволява на тялото да се отпусне по-бързо и предотвратява претоплянето и изпотяването през нощта. Текстилът е дишащ, не задържа влага и топлина.
  • Ядрото на Magnicool комбинира стабилизиращ слой от мека пяна Eliosoft с гел и мемори пяна. Гел пяната разпределя равномерно тежестта на тялото и гарантира постоянно суха среда. Memory Foam HD® - мемори пяна, която първо реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.
  • Терморегулиращите свойства на гела, заедно с комфортното обгръщане на мемори пяната, ви позволяват да се чувствате добре, независимо от температурата в помещението или сезона.

Подобни продукти